Vliegtuig

Er zijn diverse maatschappijen die vanuit Nederland op Lanzarote vliegen. Omdat Düsseldorf Weeze (niet te verwarren met Düsseldorf International!) nét over de grens ligt, nemen we dit mee in het onderstaande.

Tip 1: boek 2 enkele reizen in plaats van één retour. Het is net zo duur en als je nog iets aan  de datum wilt of moet wijzigen na boeking, ben je slechts de kosten van alleen de heen- of terugreis kwijt.

Tip 2: vergelijk datums bij verschillende vliegvelden. Soms is het op ongeveer dezelfde dagen goedkoper om van het ene vliegveld heen te vliegen en naar het andere terug.

Vanuit Amsterdam

EasyjetUn avión de Easyjet despega en Francia.

Easyjet vliegt vanaf 30 oktober 2018 tot en met maart 2019 iedere dinsdag en zaterdag van en naar Lanzarote.

Transavia

Transavia vliegt tot en met maart 2019 iedere dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag Afbeeldingsresultaatvan en naar Lanzarote en af en toe ook nog op woensdag en vrijdag. Het schema vanaf  1 april 2019 is nog niet bekend.

Tui

Tui vliegt tot en met maart 2019 iedere donderdag en zondag van en naar Lanzarote. In juli, augustus, november, december, januari en februari ook op dinsdag en in maart ook op woensdag. Het schema vanaf 1 april 2019 is nog niet bekend.

 

Vanuit Eindhoven

Transavia

Transavia vliegt tot en met maart 2019 iedere dinsdag en zaterdag van en naar Lanzarote. Het schema vanaf 1 april 2019 is nog niet bekend.Afbeeldingsresultaat

 

Ryanair

Ryanair vliegt tot en met maart 2019 iedere zondag van en naar Lanzarote. Het schema vanaf 1 april 2019 is nog niet bekend.

Vanuit Rotterdam

Transavia

Transavia vliegt vanaf 3 november 2018 tot en met maart 2019 iedere zaterdag van en naar Lanzarote

Vanuit Groningen

Transavia

Transavia vliegt vanaf 1 november 2018 tot en met maart 2019 iedere donderdag van en naar Lanzarote

Vanuit Düsseldorf Weeze

Ryanair

Ryanair vliegt tot en met maart 2019 iedere dinsdag en zaterdag van en naar Lanzarote en vanaf 1 november ook nog op de donderdag. Het schema vanaf 1 april 2019 is nog niet bekend.