Augustus 2019

23 augustus 2019 Brandweeroefening

We lopen van Arrecife naar huis en zien in de verte een brandweerauto en een man bungelen. Zou er iemand op de lavarotsen zijn uitgegleden? Nee, het blijkt een brandweeroefening te zijn. En dan niet zozeer voor het blussen van brandende bossen, zoals nu helaas in Gran Canaria noodzakelijk is, want die hebben we hier nou eenmaal niet maar er moet wel eens iemand worden gered die bij het wandelen op de kliffen naar beneden is gevallen. Goed te weten dat dit soort oefeningen plaatsvindt. Naar ons idee moet de bungelaar overigens nog wel flink oefenen.

18 augustus 2019 Fiets- en wandelpad is klaar!

Eindelijk! Het fietspad tussen Playa Honda en de luchthaven is klaar. Dat is niet alleen goed nieuws voor de werknemers van het vliegveld maar ook voor onze gasten. Zo kun je nu lekker peddelend of lopend via de (autovrije) strandboulevard over dit pad richting Güime komen. Én, voor wie wil, kunnen nu ook onze appartementen veilig lopend vanaf het vliegveld worden bereikt, en vice versa. Maar, we halen en brengen jullie natuurlijk nog steeds met alle plezier!

13 augustus 2019 Veel muziek, tentoonstellingen, sport en feesten

Het lijkt wel of er steeds meer wordt georganiseerd op Lanzarote. Als je overal heen zou gaan en aan mee zou doen, kom je echt tijd te kort. En voor ieder wat wils. Zo kun je meedoen met zwemwedstrijden, bijvoorbeeld in Puerto Calero, volop feesten in San Ginés, dat op loopafstand van onze appartementen ligt of bijvoorbeeld naar de tentoonstelling van César Manrique in zijn 100ste geboortejaar.

Op onze website onder Evenementen vind je veel terug maar ook in El Descansito en La Gangita leggen we de meest recente magazines neer, met daarin wat er die maand te beleven is.