Augustus 2020

18 augustus Lanzarote vaak in de The best of-lijstjes

Je kent ze wel, de lijstjes als: de 10 leukste, vreemdste, mooiste plaatsen et cetera die je gezien moet hebben. Lanzarote komt op die lijstjes best vaak voor. Dus de komende weken zullen we een aantal van die lijstjes publiceren.

Om te beginnen met De 10 beste stranden van Spanje in 2020, gepubliceerd in spanjevandaag.com. Wie onze serie Toeristische info heeft gevolgd, zie in dit verband Toeristische info – 2-, zal het niet verbazen dat Playa de Papagayo op dit lijstje voorkomt. Het strand ligt ook wonderschoon, het water is zeer helder en het zand mooi geel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Papagayo-1IMG_0010.jpg

7 augustus Reisbijstandspolis voor reizigers naar Lanzarote

Wat is het geval? Op de Canarische Eilanden zijn zó weinig besmettingen, dat verzekeraar AXA het heeft aangedurfd een overeenkomst te sluiten met de regering van de Canarische Eilanden om aan alle reizigers die naar een van de 8 Canarische Eilanden reizen, een reisbijstandspolis aan te bieden. De nationaliteit van de reiziger is niet van belang. Mocht u op vakantie zijn en onverhoopt positief getest worden, dan zijn de kosten van reisbijstand, eventuele medische kosten, repatriëring of verlenging van het verblijf vanwege verplichte quarantaine door Covid-19, gedekt. De enige voorwaarde is dat een eventuele besmetting niet al bekend was voor vertrek. Deze reisbijstand gaat nog deze week in en is – voorlopig – van kracht voor 12 maanden.

Een extra goede reden dus om La Gangita of El Descansito te boeken! Wij hebben ook in 2020 nog diverse mogelijkheden. In geval van vragen, aarzel niet om met ons contact op te nemen.