November 2020

10 november Lanzarote, ook een paradijs voor thuiswerkers

Het is weer even geleden dat jullie van ons hebben gehoord. Maar ja, in deze tijd van geannuleerde vluchten en zelfs een negatief reisadvies tot medio januari van de Nederlandse regering voor – ook – de Canarische Eilanden, hoewel deze code geel hebben en er dus vakantie gevierd zou kunnen worden zonder bij terugkomst in quarantaine te hoeven, vinden wij het niet zo gepast om jullie “lekker te maken” met positieve verhalen over Lanzarote.

Maar, het artikel in Spanjevandaag Canarische Eilanden willen het werken-op-afstand paradijs worden, doet ons toch weer in de pen klimmen, te meer waar we toch hopelijk op afzienbare termijn weer gasten kunnen ontvangen en dat zou ook terecht zijn, waar er hier weinig besmettingen zijn, restaurants en terrassen open etc.

Natuurlijk is thuiswerken niet voor eenieder weggelegd, maar het kan vaker dan we denken; dat heeft deze coronatijd wel bewezen. En wat is er dan lekkerder om dat op eigen terras te doen, onder heerlijke weersomstandigheden? Onze appartementen beschikken beide over glasvezel en dus supersnel internet, ruime tafels en goede stoelen. En na gedane arbeid is het goed vertoeven in een van de horecagelegenheden aan de strandboulevard. Dus denk er eens over na, niet alleen vakantie vieren op Lanzarote maar kom hier lekker een paar weken werken. Wie weet tot snel.