Augustus 2021

26 augustus Het gewone leven neemt weer langzaam een aanvang op Lanzarote

De afgelopen periode was het in verband met corona niet echt inspirerend om over Lanzarote te schrijven. Want ja, vluchten werden geannuleerd en evenementen werden afgelast. Het lijkt er op dat we dit (goeddeels en met soms nog wat beperkende maatregelen) achter ons kunnen laten. De markten zijn weer open, op het strand van La Concha in Playa Honda is het gezellig druk maar met nog veel plaats om op gepaste afstand te verblijven, nieuwe cafe’s en restaurants zijn geopend, bijvoorbeeld La Orilla Beach Bar op de strandboulevard, de centra van César Manrique zijn weer geopend, ook de bijzondere toegangen daartoe, de Insólita’s, en het weer is, daar is niets aan veranderd, heerlijk zoals altijd.

Helaas worden de meeste evenementen pas kort tevoren bekend gemaakt maar zodra we iets weten, publiceren we dat uiteraard op de pagina Evenementen. Een aantal evenementen staan er al weer op!

Het is voor ons in ieder geval een goed moment om weer met regelmaat te publiceren op onze website en FaceBook, óók op de pagina Playa Honda is the place to be.

En wat is er leuker dan om met een vrolijk (reclame)filmpje af te sluiten!