November 2019

27 november Culinair Festival

Het was weer zover: het grote culinaire festival op Lanzarote. In de oude hoofdstad Teguise kon er op 23 en 24 november volop worden geproefd van vele tapas en vele wijnen. Het is altijd een erg groot evenement met minimaal 5 verschillend ingerichte, deels overdekte, pleinen, verspreid over de hele stad. Alles proeven is onmogelijk, waar er naar onze schatting zeker meer dan 150 standjes waren. De restaurateurs en wijnhuizen komen niet alleen van Lanzarote maar van alle Canarische Eilanden en zelfs van delen van het vasteland van Spanje. Behalve eten en drinken was er ook veel – levende -muziek!

Wil je ook een keer zoiets meemaken, het is altijd het laatste volle weekeind van november. Boek voor 2020 tijdig El Descansito of La Gangita!

7 november Training in Playa Honda

Sinds enige tijd heeft de gemeente vlak bij El Descansito en La Gangita een pleintje aangelegd, met onder andere een speeltuin en een ‘openluchtsportschool’. Een goede reden voor ons om deze vernieuwde sporttoestellen eens uit te proberen en dat is zo goed bevallen dat we er zo’n 3 keer per week gebruik van maken, althans dat is ons voornemen. Wie doet ons na, resp. wie doet er mee?

14 oktober La Gangita…………….La Lovegita!

Haha, leuk hoor, in de ruim 2 jaren dat wij eigenaar zijn van La Gangita, hebben al 2 mannen (tenminste, voor zover wij weten, wellicht is het al meer gebeurd) hun vriendin in La Gangita ten huwelijk gevraagd. Dat ontlokte een van onze vrienden de opmerking dat we dus voortaan beter van La Lovegita kunnen spreken…..

Nou, we houden het toch maar op La Gangita maar dames – of heren natuurlijk -, als u graag ten huwelijk wordt gevraagd en het gebeurt maar niet, boek La Gangita! Wij zorgen voor de Cava!

Toast, Flamenco Partij, Olivas Alba, Jus D ' Orange