Vliegtuig

Er zijn diverse maatschappijen die vanuit Nederland op Lanzarote vliegen.

Tip 1: boek 2 enkele reizen in plaats van één retour. Het is net zo duur en als je nog iets aan  de datum wilt of moet wijzigen na boeking, ben je slechts de kosten van alleen de heen- of terugreis kwijt.

Tip 2: vergelijk datums bij verschillende vliegvelden. Soms is het op ongeveer dezelfde dagen goedkoper om van het ene vliegveld heen te vliegen en naar het andere terug.

EasyjetUn avión de Easyjet despega en Francia.

Easyjet vliegt momenteel naar Lanzarote tot en met eind maart en weer vanaf 1 november iedere dinsdag en zaterdag van en naar Lanzarote. Op dit moment is tot eind november te boeken.

Transavia

Transavia vliegt momenteel naar Lanzarote op de meeste dinsdagen, donderdagen, vrijdagen en zaterdagen vanaf Amsterdam en op de woensdagen en zaterdagen en vanaf april op de dinsdagen en zaterdagen Afbeeldingsresultaatvanaf Eindhoven. Momenteel is te boeken tot eind oktober.

Tui

Tui vliegt momenteel naar Lanzarote vanaf Eindhoven op de woensdagen en zaterdagen, tot eind maart te boeken, vanaf Rotterdam op de dinsdagen en zaterdagen, te boeken tot en met oktober en vanaf Amsterdam op de dinsdagen, donderdagen en zondagen, te boeken tot eind oktober.

Vueling

Vueling vliegt momenteel naar Lanzarote op de vrijdag en de zaterdag en vanaf maart op bijna alle dagen behalve de zaterdag, soms met een overstap in Barcelone, te boeken tot en met eind oktober.

Política de equipaje de mano de Vueling (Acualizado 2020) | BudgetAir.es  Blog

Ryanair

Ryanair vliegt momenteel naar Lanzarote via Dusseldorf Weeze op de dinsdagen en de     zaterdagen, te boeken tot en met eind maart en weer vanaf begin november tot en met eind maart 2023.                                                                                                                                    Ryanair - Banco de fotos e imágenes de stock - iStock